Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το Mediterranean College ανοίγει ξανά παράθυρο στην αγορά εργασίας 4η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week)

 Το Mediterranean College, πιστό στην επαγγελματική υποστήριξη των νέων, ανοίγει ξανά ένα παράθυρο στην αγορά εργασίας και υποδέχεται την τέταρτη Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week), η οποία θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, με την ευγενική υποστήριξη του Repower Greece.

Οι δράσεις της εβδομάδας απευθύνονται σε φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τόσο προπτυχιακού όσο και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Επιταγών Εκπαίδευσης

Το Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό Επιταγών Εκπαίδευσης, συνολικής αξίας €20.000

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε! 
Διεκδίκησε μία από τις 20 Επιταγές Εκπαίδευσης, αξίας 1.000€  έκαστη σε ένα από τα προσφερόμενα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης:

- Executive Diploma in Health Management
- Executive Diploma in Shipping
- Executice Diploma in Logistics
- Executive Diploma in Ιnt. Hotel and Tourism Management
- Professional Diploma in Energy Production & Management

Μπες στο www.medcollege.edu.gr και συμπλήρωσε ΤΩΡΑ τη φόρμα συμμετοχής!
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι έως 10 Μαρτίου 2014.
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από το site του Mediterranean Professional Studies.

Mediterranean Professional Studies Βιωματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Κλινική Ύπνωση

Για Επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους Ψυχολόγους και Ψυχοθεραπευτές

Το Mediterranean Professional Studies, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2,  ανακοινώνει την έναρξη  βιωματικού εισαγωγικού σεμιναρίου στην Κλινική Ύπνωση.
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 40 ωρών και η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00-22:00. Εισηγήτρια είναι η  Δρ. Μαρκέλλα Λαμπρούκου.

Η κλινική ύπνωση αποτελεί ένα έγκυρο και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εργαλείο στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Χρησιμοποιείτε στην αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων  όπως το άγχος, η κατάθλιψη, οι διαταραχές ύπνου, οι ψυχοσωματικές παθήσεις (στομαχικές / εντερικές διαταραχές, πονοκεφάλους, άσθμα, υπερ- κινητικότητα, εξανθήματα), αλλαγή συνηθειών όπως το κάπνισμα αλλά και στη διαχείριση του σωματικού πόνου.

Mediterranean Professional Studies Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για 75.000 Ανέργους

Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών

Έναρξη νέου επιδοτούμενου προγράμματος για 75.000 ανέργους. Στο πλαίσιο της δράσης, θα υλοποιηθεί μια ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει: Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών και Πρακτική Άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 500 ωρών (4 μήνες). Το πρόγραμμα παρέχει: Εκπαιδευτικό επίδομα 3.700€, Ιατροφαρμακευτική κάλυψη, καθώς και  επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου / ατυχήματος για όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή και αναλαμβάνουμε την άμεση υποβολή της αίτησής σας καθώς και την κατάλληλη τοποθέτησή σας στην επιχείρηση πρακτικής.
Κάντε τη σωστή επιλογή και αξιοποιείστε σωστά την ευκαιρία για κατάρτιση και εύρεση εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: Mediterranean Professional Studies, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr  ή κάντε κλικ εδώ.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

34η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE

Πετώντας τα καπέλα τους ψηλά γιόρτασαν τη μεγάλη ημέρα της Αποφοίτησής τους οι απόφοιτοι της Τάξης του 2013 του Mediterranean College

 Η φετινή  Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College είχε ως κεντρικό άξονα την προβολή και την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτευγμάτων Ελλήνων», οι οποίοι έχουν διακριθεί για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

«Graduation Awards Ceremony - Class of 2013 - Dedicated to Outstanding Achievements»

Στο Θέατρο  «Badminton» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Το Mediterranean College Αθήνας θα πραγματοποιήσει την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2013, την  Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 στο Θέατρο «Badminton» (Άλσος Γουδή). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:“ Η επαφή ως αλληλεπίδραση οργανισμού – περιβάλλοντος” ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 18:00-21:00

Κάθε λειτουργία του οργανισμού ενέχει το περιβάλλον του. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αναπνοή χωρίς τον αέρα ή για αισθητηριακό ερέθισμα χωρίς τον οργανισμό.

Σε αυτό το εργαστήριο θα εξερευνήσουμε την επαφή ως εμπειρία δημιουργικής αλληλεπίδρασης μέσα από την σκοπιά της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης Gestalt.

Γιάννα  Γιαμαρέλου,
M.Α. Κλινικής ψυχολογίας, ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια & επόπτρια Gestalt, Μέλος της EAGT, κάτοχος  ECP, Ιδρυτικό μέλος του Gestalt Foundation, κέντρο ψυχοθεραπείας & εκπαίδευσης.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα.

Πληροφορίες - Συμμετοχές:
Mediterranean Colllege, Γραμματεία Ισογείου, τηλ. 210 8899600, info@medcollege.edu.gr