Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δωρεάν Ημερίδα με θέμα «Ο εθελοντισμός ως μηχανισμός επαγγελματικής ανάπτυξης» στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013

«Ο εθελοντισμός ως μηχανισμός επαγγελματικής ανάπτυξης», είναι το θέμα ενημερωτικής δωρεάν Ημερίδας που διοργανώνει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College.

Ομιλητές είναι: η κα Φαίη Κουτσούκου, Μέλος της Human Grid, η κα Ελίζα Τσολάκου, Event Project Manager – Spintop, ο κος Ευγένιος Πετούμενος, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΚΟ ΙΟΑΣ, και ο κος Γιάννης Παπαδάτος, Εκπρόσωπος ΜΚΟ Πράξεις Ζωής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

REUNION ALUMNI 2013

Το Γραφείο Αποφοίτων του Mediterranean College Thessaloniki διοργανώνει την Ετήσια Συνάντηση των Αποφοίτων του που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο νέο κτίριο «ΒΙΕΝΝΗ» (Εγνατία 2-4) με ώρα έναρξης 19:00. 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ιδρύθηκε το 1981 και με πάνω από 15.000 μέλη σήμερα, είναι από τους μεγαλύτερους στο χώρο των ελληνικών ιδιωτικών Κολλεγίων. Κατά τα πρότυπα των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στοχεύει στη συνεχή επαφή και συνεργασία των μελών του, τα οποία με αυτόν τον τρόπο διατηρούν τις σχέσεις τους με το Mediterranean College, τους συμφοιτητές τους και συσφίγγουν τις κοινωνικές και επαγγελματικές τους επαφές.

Όσοι απόφοιτοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

1η Εσπερίδα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College

«Σύγχρονα Αρχιτεκτονικά Έργα: Λύσεις αειφορίας και μελλοντική εκτίμηση της αρχιτεκτονικής δραστηριότητας»

Η πρώτη εσπερίδα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College,  με θέμα: «Σύγχρονα Αρχιτεκτονικά Έργα: Λύσεις αειφορίας και μελλοντική εκτίμηση της αρχιτεκτονικής δραστηριότητας», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 από τις 17:00 έως τις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Αστικού Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13). 

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Career Day Σχολής Παιδαγωγικών Σπουδών


Η Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την υποστήριξη του Career Office του Κολλεγίου, διοργανώνουν το 37o Career Day,  για τους φοιτητές και τους αποφοίτους  των Παιδαγωγικών Τμημάτων.

Το Career Day θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ώρα 12:00-18:00, στο Lecture Hall του Mediterranean College. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Κέντρα Προσχολικής Αγωγής, Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, και εξειδικευμένοι φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν ταλαντούχους υποψηφίους. 

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899653, αρμόδια κα Σωτηροπούλου, e-mail: nsotirop@medcollege.edu.gr 

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης παραγωγής»


Σεμινάριο από την Πληροφορικής του Mediterranean College

Οι εξελίξεις της πληροφορικής στην υπηρεσία της μαζικής παραγωγής, ήταν το αντικείμενο σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.

Το σεμινάριο που είχε ως τίτλο «Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης παραγωγής» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγητές τον κ. Προκόπη Καμάρα, Γενικό Διευθυντή της

Δωρεάν σεμινάριο: «Ψυχοσεξουαλική Αγωγή Εφήβων»


Σεμινάριο από την Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College

Η σημαντικότητα της σεξουαλικής αγωγής στην εφηβεία, ήταν το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.

Το σεμινάριο που είχε ως τίτλο «Ψυχοσεξουαλική Αγωγή των εφήβων» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγήτρια την κα Βάλλυ Χατζημπούγια, σύμβουλο Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση στη θεραπεία Gestalt.

Η κα Χατζημπούγια μίλησε στο κοινό του σεμιναρίου για την τεράστια σημασία που έχει η σεξουαλική αγωγή για τους νέους που διανύουν την εφηβεία τους, και πόσο συμβάλλει στην υγιή και ομαλή ψυχοσεξουαλική ανάπτυξή τους, και κατ’ επέκταση στην ψυχοκοινωνική τους εξέλιξη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν δεκάδες σπουδαστές, φοιτητές και πτυχιούχοι όχι μόνο της Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, αλλά και από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, οι οποίοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!



Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Βιωματικό Workshop με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι »


H Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, διοργανώνει δωρεάν βιωματικό workshop με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα  27 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. 

Εισηγήτρια είναι η Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Θεατρολόγος - Ηθοποιός. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σεμινάριο με θέμα: «Internet Marketing »


H Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Internet Marketing». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, την Τρίτη  21 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. 

Εισηγήτρια είναι η κα Γιώτα Χουλιαρά, Managing Director CONCEPT Communication Strategies. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να

Σεμινάριο με θέμα: «Ψυχοθεραπευτικές Προσεγγίσεις GESTALT »


H Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Ψυχοθεραπευτικές Προσεγγίσεις GESTALT». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. 
Εισηγήτρια είναι η κα Γιαμαρέλου Γιάννα, MA Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια και Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT, κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Έναρξη του προγράμματος ISO 9001:2008 – Επιθεωρητής / Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (IRCA)


O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με την υποστήριξη της TUV HELLAS, ανακοινώνει την έναρξη του πιστοποιημένου προγράμματος ISO 9001:2008 – Επιθεωρητής / Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (IRCA). Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί εντός Ιουνίου 2013.

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο, με απλό και κατανοητό τρόπο, να αναλύσει τη διαδικασία που αφορά στο ISO 9001 και να εκπαιδεύσει κατάλληλα τους

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός Καινοτομίας: «Student Competition: Βράβευση της καλύτερης εφαρμογής Game Development»


H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας, διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο «Student Competition: Βράβευση της καλύτερης εφαρμογής Game Development». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Game Development», από τον κο Σταύρο Καμμά, Καθηγητή Πληροφορικής του Mediterranean College. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα « Ο ρόλος του Ψυχολόγου στο σχολείο: παράδειγμα σε μαθησιακές δυσκολίες» από τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνει στο πλαίσιο του Xinis Education Festival δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Ο ρόλος του Ψυχολόγου στο σχολείο: παράδειγμα σε μαθησιακές δυσκολίες», την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18:00. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων και Ψυχολογίας,  καθώς και σπουδαστές του τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ. 

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα  Εισηγήτρια θα είναι η κα Μαρκέλλα Λαμπρούκου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια.                     Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σεμινάριο στην Κατάρτιση Προϋπολογισμών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:00, σεμινάριο με θέμα «Κατάρτιση Προϋπολογισμών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». 

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τον τρόπο κατάρτισης προϋπολογισμών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τις βασικές αρχές κατάρτισης προϋπολογισμών κάθε είδους, και θα γνωρίσουν τα στάδια που περιλαμβάνει ο στρατηγικός σχεδιασμός μιας επιχείρησης. Για την πληρέστερη κατανόηση όλων των παραπάνω, θα εξασκηθούν σε εφαρμογές και παραδείγματα πραγματικών επιχειρηματικών παραδειγμάτων.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομίας, Μηχανικών και Πληροφορικής, καθώς και σε οποιονδήποτε σκοπεύει να