Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

To School of Computing στηρίζει το Education Festival 2012




Με την υποστήριξη του School of Computing και τη συμμετοχή των φοιτητών μας, από τα  προγράμματα Computing και Computer Networks, πραγματοποιείται η τέταρτη εβδομάδα του Education Festival 2012, κάνοντας focus στην επιστήμη της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Μια μοναδική προσφορά και μια ακόμη  εξαιρετική ευκαιρία που το Mediterranean College προσφέρει στους φοιτητές του αλλά και στους φίλους τους που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους δωρεάν σε καίρια θέματα που σχετίζονται με την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.


Για μια ακόμη φορά, στηρίζουμε το Education Festival 2012, προσφέροντας  τη δύναμη της γνώσης, σε όλους εκείνους που επιθυμούν δωρεάν να συμμετάσχουν  στα προσφερόμενα σεμινάρια. Μεταξύ άλλων θεμάτων, Γεωχωρικές Βάσεις Δεδομένων, Cloud Services, Workshop: Android Password, Ανοιχτό Λογισμικό για Επιχειρήσεις, Ηλεκτρονικό Έγκλημα, Securing Wireless Networks, QR Code Marketing, Video Games, κ.α.
Οι φοιτητές μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα παραπάνω σεμινάρια, θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.edufestival.gr προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να λάβουν το Free V.I.P. Pass Education Festival ή να απευθύνονται  στο Admission Office του Κολεγίου μας.



Το Mediiterranean College στο web και Social Media:





Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr