Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αλλάζουμε το αστικό περιβάλλον, Υποστηρίζουμε το «Grava Project».



Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, για πρώτη φορά στην Ελλάδα συσχετίζει την Εκπαίδευση με το αστικό περιβάλλον, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας στο «Grava Project», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Education Festival 2012», με τη συνεργασία της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.
Μαζί με εκατοντάδες άλλους εθελοντές σπουδαστές του  Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, συμμετέχουν σε ένα νεανικό καλλιτεχνικό διάλογο, μια ολιστική παρέμβαση  και άλλες δράσεις,  αλλάζοντας το αστικό τοπίο της πόλης μας.


Οι φοιτητές των τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, θα συμμετέχουν ενεργά στην πρωτοβουλία και τις εργασίες αναβάθμισης του Πάρκου εκτός του ιστορικού σχολικού συγκροτήματος της περιοχής της Γκράβας, την ανάπλαση και βελτίωση στον περιβάλλοντα χώρο, τις δεντροφυτεύσεις,    καθώς και σε μια σειρά μοναδικών happenings και events που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα το Σάββατο 7 & την Κυριακή  8 Απριλίου 2012, από τις 10:00 έως 18:00 (Ταϋγέτου και Χατζηδάκη).  
Street Art, graffiti competition, ποδηλατοδρομία και πληθώρα άλλων εντυπωσιακών εκδηλώσεων και διαγωνισμών θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, στην αναβαθμισμένη πλέον Γκράβα.
Με αμεσότητα, ενέργεια, κέφι και χιούμορ, οι φοιτητές μας, συμμετέχουν ενεργά και με δυναμισμό στο «Grava Project», διαμορφώνοντας ένα νέο και φρέσκο «μωσαϊκό», στο σημερινό αποπνικτικό αστικό χώρο της ευρύτερης περιοχής της Γκράβας.
Μέσα σε μια περίοδο γενικότερης ανησυχίας, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College και οι φοιτητές μας, συμβάλλουν στη μετάλλαξη της εικόνας της πόλης μας, διαμορφώνοντας ένα νέο φόντο στο μωσαϊκό της σύγχρονης Αθήνας.

Το Mediiterranean College στο web και Social Media:






Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr