Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Έναρξη του νέου προγράμματος Business Media: «Speed Media Executive Seminar»

Innovative Communication Courses that add Value to your Career


Το Business School του Mediterranean College, σε αποκλειστική  συνεργασία με την καταξιωμένη σχολή τηλεόρασης NEW MEDIA STUDIES του Ομίλου STAR προσφέρουν μοναδικά την ευκαιρία σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, marketing, επικοινωνίας και ΜΜΕ, να γνωρίσουν από κοντά το χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του internet & των social media  και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με το πρόγραμμα  Speed Media Executive Seminar.
Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό στο είδος του αφού συνδυάζει εξειδικευμένες γνώσεις και  από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου  σε απόλυτα εξειδικευμένους και σημαντικούς τομείς και θέματα.

Το Πρόγραμμα Μαθημάτων περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
·         Media Management : Αρχές ΜΜΕ (TV,Radio, Internet).
·         Social Media: Social Media Strategy, Social Media Rules, Social Media Copy writing, Inside Facebook, LinkedIn, Social Media Promotion.
·         Media Metrics: TV, Radio, Internet, κ.α.
·         Τηλεόραση: Τηλεοπτική επικοινωνία, Ανάπτυξη «τηλεοπτικού λόγου» σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, Ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές/ τοποθέτηση σε σχέση με τον τηλεοπτικό χρόνο, Τηλεοπτική ενδυματολογία (styling), make up, Αρχές τηλεσκηνοθεσίας, τοποθέτηση on camera, πρακτικές εφαρμογές.
·         Ραδιόφωνο: Ραδιοφωνική παρουσία σε εκπομπές, ζωντανή ή τηλεφωνική, Ραδιοφωνικός λόγος, κ.α.
·         Πρακτική Εξάσκηση:  Παρουσίαση σε  εικονικό δελτίο  ειδήσεων 5 λεπτών,  Fbox 1 Δημιουργία σελίδας στο Facebook, κ.λ.π.
Η διάρκεια του προγράμματος περιλαμβάνει 32 διδακτικές ώρες και 20 ώρες πρακτικής εξάσκησης. Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί στις 17 Μαρτίου 2012, ώρα 12:00-16:00. Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στις εγκαταστάσεις  του Star Channel, σε τέσσερα Σαββατοκύριακα (4 ώρες ανά ημέρα).
Ημερομηνίες διεξαγωγής:  17 & 18/32012, 31/3 & 1/4/2012, 7 & 8/4/2012, 21 & 22/4/2012.
Η αξία του προγράμματος είναι 700€. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Info: Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, επικοινωνήστε με το Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, e-mail: admission@medcollege.edu.gr  , www.medcollege.edu.gr,