Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου από το Mediterranean College

Ειδικές Επιδοτήσεις Διδάκτρων  & Δυνατότητα Χρηματοδότησης μέσω ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ (0,45%)


Το Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2012 και καλεί τους υποψήφιους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στα πανεπιστημιακά προγράμματα του University of Derby και άλλων φορέων ( Edexcel International, UK - London Centre of Management, UK), να υποβάλουν έγκαιρα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας τις αιτήσεις συμμετοχής τους  για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολέγιο για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι: 

-Μεταπτυχιακά (Masters):
α. MBA Master of Business Administration (ελληνόφωνο / αγγλόφωνο) / University of Derby
β. MSc Marketing / University of Derby, part-time ή full-time
γ. MSc Computer Networks / University of Derby, part-time ή full-time

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Σεμινάριο ITIL Foundation Course (IT Infrastructure Library)

H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College με την υποστήριξη της QTraining και τη συνεργασία πιστοποιημένων εισηγητών (ITIL Certified), διοργανώνει ένα απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο Πληροφορικής με θέμα «ITIL Foundation Course», που οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποίησης.  

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 24 ώρες και θα διεξαχθεί σε τρεις συνεχόμενες συναντήσεις Σαββάτου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι : Σάββατο 4/2/2012, Σάββατο 11/2/2012 και Σάββατο 18/2/2012.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

Υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού»


Το Mediterranean College, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, από 15:00 έως 21:00.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε προσιτές τιμές δώρα και να πραγματοποιήσουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους  για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού», να προσφέρει φροντίδα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, για μια ακόμη φορά το Mediterranean College, μεταφέρει  το δικό του μήνυμα ελπίδας  που ζεσταίνει τις καρδιές όλων, χαρίζοντας το χαμόγελο σε εκατοντάδες παιδιά.
Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899630.

Ανοικτή Εκδήλωση με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες στους Χώρους Εργασίας»

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, με την υποστήριξη του Σώματος Σαμαρειτών & Διασωστών Αθήνας, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες στους Χώρους Εργασίας» (First Aid in the Workplace).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ώρα  18:00 - 21:00 στο Lecture Hall του Mediterranean College (6ος Όροφος). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και ηλεκτρονικά ενημερωτικό υλικό.
Η εκδήλωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό, εφόσον ατυχήματα συμβαίνουν συχνά, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι Πρώτες Βοήθειες, σε όποιο περιβάλλον και αν βρισκόμαστε,  μπορούν ακόμα και να σώσουν μία ζωή!
Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899 600, e-mail: info@medcollege.edu.gr, www.medcollege.edu.gr


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εργαστήριο με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι - Η Διδασκαλία της Θεατρικής Αγωγής στο Σχολικό Πλαίσιο»

Το Τμήμα Παιδαγωγικών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών  του Mediterranean College, διοργανώνει ένα πρότυπο εργαστήριο με θέμα «Θεατρικό Παιχνίδι - Η Διδασκαλία της Θεατρικής Αγωγής στο Σχολικό Πλαίσιο», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, από 10:00 έως 14:00, στο Lecture Hall του Mediterranean College